Pozivamo vas na Izbornu skupštinu Hrvatske udruge socijalnih pedagoga - HUSP koja će se održati u ponedjeljak 14.12.2020.g. u 17 sati online, odnosno u e-formi.
 
Dnevni red Skupštine:
  1. Uvod, izbor tijela Skupštine
  2. Razrješenje tijela upravljanja: Marko Štengl – predsjednik, Goga Babić – dopredsjednica, Vesna Vinčić – tajnica, Roberta Brusić – članica UO
  3. Izbor novih tijela upravljanja
  4.  Usvajanje plana rada za 2021.
  5. Usvajanje financijskog plana za 2021.
  6. Razno
Kandidatura za tijela upravljanja vrši se on-line preko upitnika na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMn-Z5EirNvL-Nl-r1d6T3T9CBt96tEInx8AYczBqndeDm3Q/viewform?gxids=7628 a istu je potrebno dostaviti do 6.12.2020.
7.12. poslat ćemo vam mailom svu dokumentaciju koja će biti stavljena na glasanje, listu kandidata zajedno sa njihovim odgovorima iz prijavnice (kratko predstavljanje) te ćemo poslati link za uključivanje na Skupštinu i informaciju o načinu glasanja.

Podsjećamo da pravo glasa  na Skupštini imaju samo aktivni članovi te vas molimo da na vrijeme podmirite članarinu. Ukoliko niste sigurni u svoj status, možete nam se javiti na mail HUSP-a pa ćemo to provjeriti za vas. 
Veselimo se novim snagama HUSP-a i vidimo se 14.12. u 17 sati!

Upravni odbor HUSP-a

5239

 Ovim putem objavljujemo  poveznicu  za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Komore koja će se održati  22. listopada 2020. godine s početkom u 17h:  

https://asoo-hr.zoom.us/j/97509100220?pwd=M2VYMnJLUkpiUzB1SU03OGlXUGgrUT09

Zatvorene su prijave za kandidaturu za tijela Hrvatske komore socijalnih pedagoga (u daljnjem tekstu: Komora) te objavljujemo imena kandidata abecednim redom prema pojedinim tijelima Komore.

Poštovane kolegice i kolege, dragi socijalni pedagozi,
Na tragu konstruktivnih prijedloga i upita koje svakodnevno od vas primamo, dostavljamo vam na uvid novi izmijenjeni tekst prijedloga Statuta u koji je integrirana većina vaših prijedloga.
Na Osnivačkoj skupštini bit će objavljen i cjelokupan dokument sa svim pitanjima i odgovorima na dostavljene komentare i prijedloge.
 
S poštovanjem, OO HKSP
 

 Poštovani kolegice i kolege socijalni pedagozi,

Dana 4. listopada 2020. godine putem mrežnih stranica i društvenih mreža Hrvatske udruge socijalnih pedagoga dostavljen je Poziv na sjednicu Osnivačke skupštine Hrvatske komore socijalnih pedagoga koja je planirana 14. listopada 2020. godine s početkom u 17h putem online platforme Zoom.

Za Osnivačku skupštinu Hrvatske komore socijalnih pedagoga koja će se održati 22.10.2020. godine u 17 sati preko ZOOM platforme, predlaže se sljedeći Dnevni red:

1. Donošenje Statuta
2. Izbor članova tijela upravljanja:
  2.1. Predsjednika i zamjenika predsjednika Skupštine
  2.2. Predsjednika i zamjenika predsjednika Hrvatske komore socijalnih pedagoga
  2.3. Upravnog odbora Hrvatske komore socijalnih pedagoga
3.       Razno

Osnivački odbor Hrvatske komore socijalnih pedagoga

 Na prijedlog Ministarstva znanosti i obrazovanja, 6. veljače 2020. godine,  Vlada Republike Hrvatske je donijela Akcijski plan za prevenciju nasilja u školama za razdoblje od 2020. do 2024. godine, koji je usklađen s našim nastojanjima u području preventivnog rada i s promocijom naše struke. 

Dokument se nalazi na poveznici.

Na izbornoj sjednici skupštine HUSP-a, održanoj 20.ožujka 2019.godine odabrani su novi članovi upravnog odbora. U razdoblju od 2019. do 2023.godine, upravni odbor HUSP-a činiti će: Marko Štengl (predsjednik), Gordana Babić (dopredsjednica), Vesna Vinčić (tajnica), Tena Kostanjšek (rizničarka), Kristina Ribarić, Sanja Orešković Vrbanec i Roberta Brusić Pavičić. Prenosimo pozdravno pismo predsjednika.

Poštovane i drage kolegice i kolege,
zadovoljstvo nam je pozvati Vas na svečano obilježavanje 20 godina djelovanja Hrvatske udruge socijalnih pedagoga i godišnju Skupštinu HUSP-a koja će se održati u srijedu 20. ožujka 2019.g. s početkom u 13.00 sati u Hotelu Academia (Ulica Ivana Tkalčića 88, Zagreb).
Prvi dio ovog događanja bit će posvećen svečanom obilježavanju 20 godina djelovanja Hrvatske udruge socijalnih pedagoga uz prigodni program tijekom kojeg ćemo se osvrnuti na ključne trenutke, postignuća i izazove 
u proteklom razdoblju. Rad će se nastaviti na Skupštini koja je izuzetno važna iz razloga što je izborna te će se provesti odabir članova Upravnog odbora.
Kako su odluke koje ćemo na godišnjoj Skupštini donositi vrlo važne za djelovanje HUSP‐a u narednom razdoblju, molimo Vas da se uključite što aktivnije i u što je većem broju.
Iz organizacijskih razloga Vas molimo da svoj dolazak potvrdite do petka 15. ožujka 2019.g. na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Priloženi dokument sadržava plan aktivnosti i prijedlog dnevnog reda Skupštine:
https://drive.google.com/file/d/1w-CiN0aWQpAWY2CHqA8y_ARxYGIuyVj0/view?usp=sharing

Srdačan pozdrav do susreta,
članovi Upravnog odbora HUSP-a