5239

 Ovim putem objavljujemo  poveznicu  za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Komore koja će se održati  22. listopada 2020. godine s početkom u 17h:  

https://asoo-hr.zoom.us/j/97509100220?pwd=M2VYMnJLUkpiUzB1SU03OGlXUGgrUT09

Zatvorene su prijave za kandidaturu za tijela Hrvatske komore socijalnih pedagoga (u daljnjem tekstu: Komora) te objavljujemo imena kandidata abecednim redom prema pojedinim tijelima Komore.

Poštovane kolegice i kolege, dragi socijalni pedagozi,
Na tragu konstruktivnih prijedloga i upita koje svakodnevno od vas primamo, dostavljamo vam na uvid novi izmijenjeni tekst prijedloga Statuta u koji je integrirana većina vaših prijedloga.
Na Osnivačkoj skupštini bit će objavljen i cjelokupan dokument sa svim pitanjima i odgovorima na dostavljene komentare i prijedloge.
 
S poštovanjem, OO HKSP
 

 Poštovani kolegice i kolege socijalni pedagozi,

Dana 4. listopada 2020. godine putem mrežnih stranica i društvenih mreža Hrvatske udruge socijalnih pedagoga dostavljen je Poziv na sjednicu Osnivačke skupštine Hrvatske komore socijalnih pedagoga koja je planirana 14. listopada 2020. godine s početkom u 17h putem online platforme Zoom.

Za Osnivačku skupštinu Hrvatske komore socijalnih pedagoga koja će se održati 22.10.2020. godine u 17 sati preko ZOOM platforme, predlaže se sljedeći Dnevni red:

1. Donošenje Statuta
2. Izbor članova tijela upravljanja:
  2.1. Predsjednika i zamjenika predsjednika Skupštine
  2.2. Predsjednika i zamjenika predsjednika Hrvatske komore socijalnih pedagoga
  2.3. Upravnog odbora Hrvatske komore socijalnih pedagoga
3.       Razno

Osnivački odbor Hrvatske komore socijalnih pedagoga

 Na prijedlog Ministarstva znanosti i obrazovanja, 6. veljače 2020. godine,  Vlada Republike Hrvatske je donijela Akcijski plan za prevenciju nasilja u školama za razdoblje od 2020. do 2024. godine, koji je usklađen s našim nastojanjima u području preventivnog rada i s promocijom naše struke. 

Dokument se nalazi na poveznici.

Na izbornoj sjednici skupštine HUSP-a, održanoj 20.ožujka 2019.godine odabrani su novi članovi upravnog odbora. U razdoblju od 2019. do 2023.godine, upravni odbor HUSP-a činiti će: Marko Štengl (predsjednik), Gordana Babić (dopredsjednica), Vesna Vinčić (tajnica), Tena Kostanjšek (rizničarka), Kristina Ribarić, Sanja Orešković Vrbanec i Roberta Brusić Pavičić. Prenosimo pozdravno pismo predsjednika.

Poštovane i drage kolegice i kolege,
zadovoljstvo nam je pozvati Vas na svečano obilježavanje 20 godina djelovanja Hrvatske udruge socijalnih pedagoga i godišnju Skupštinu HUSP-a koja će se održati u srijedu 20. ožujka 2019.g. s početkom u 13.00 sati u Hotelu Academia (Ulica Ivana Tkalčića 88, Zagreb).
Prvi dio ovog događanja bit će posvećen svečanom obilježavanju 20 godina djelovanja Hrvatske udruge socijalnih pedagoga uz prigodni program tijekom kojeg ćemo se osvrnuti na ključne trenutke, postignuća i izazove 
u proteklom razdoblju. Rad će se nastaviti na Skupštini koja je izuzetno važna iz razloga što je izborna te će se provesti odabir članova Upravnog odbora.
Kako su odluke koje ćemo na godišnjoj Skupštini donositi vrlo važne za djelovanje HUSP‐a u narednom razdoblju, molimo Vas da se uključite što aktivnije i u što je većem broju.
Iz organizacijskih razloga Vas molimo da svoj dolazak potvrdite do petka 15. ožujka 2019.g. na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Priloženi dokument sadržava plan aktivnosti i prijedlog dnevnog reda Skupštine:
https://drive.google.com/file/d/1w-CiN0aWQpAWY2CHqA8y_ARxYGIuyVj0/view?usp=sharing

Srdačan pozdrav do susreta,
članovi Upravnog odbora HUSP-a

Naš PETi kongres socijalnih pedagoga objavljen je u Katalogu stručnih skupova Agencije za odgoj i obrazovanje. 

  

Više detalja možete pronaći na poveznici u nastavku: 

Vidimo se uskoro! 

Tim PETog kongresa

PETi kongres socijalnih pedagoga: Praksa - Empirija - Teorija održat će se u Svetom Martinu na Muri od 23. do 25. svibnja 2018. godine u organizaciji Hrvatske udruge socijalnih pedagoga HUSP i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Predavanja će se u okviru kongresa održavati u četiri tematska područja

  • Socijalna pedagogija: identitet i područja djelovanja
  • Korisnici socijalne pedagogije: od rane do odrasle dobi
  • Metode i tehnike socijalne pedagogije: procjena, intervencija i evaluacija
  • Suvremeni izazovi socijalne pedagogije: društveni i individualni aspekti problema u ponašanju