Gordana Babić

Gordana Babić rođena je 1964.g. u Zagrebu gdje je i završila socijalnu pedagogiju 1988.g. na tadašnjem Fakultetu za defektologiju. Na istom fakultetu je i magistrirala 5 godina kasnije na temu Evaluacija efikasnosti toka provođenja odgojne mjere upućivanja u disciplinski centar za maloljetnike.
1988.g. je počela raditi u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj i nakon nekoliko mjeseci prešla u Centar Dugave gdje radi do danas.
Radila je kao odgajateljica u Dijagnostici i u PSP pri vanjskim školama te obnašala funkciju voditeljice Dijagnostike sa savjetovalištem kao i voditeljice Stambenih zajednica, a aktualno je, posljednjih 7 godina, voditeljica Odjela timske procjene/dijagnostike, prihvata i tretmana koji se sastoji od 5 odsjeka: Timske procjene/dijagnostike, Disciplinskog centra, Prihvatne stanice, Grupe djevojka i PSP.
Prošle godine je rješenjem nadležnog Ministarstva (MDOMSP) postala Mentorica I. vrste zvanja. Objavila je nekoliko stručnih i znanstvenih radova te sudjelovala pri izradi priručnika Procjena potreba djece i mladih s problemima u ponašanju - konceptualne i metodičke odrednice.
Privatno, Gordana je udata i ponosna majka mladog ekonomiste u usponu karijere!

Mjesto rada: 

CENTAR ZA PRUŽANJE USLUGA U ZAJEDNICI ZAGREB - DUGAVE

Odjel  timske procjene/dijagnostike, prihvata i tretmana

Voditeljica:  mr. sc. Gordana Babić, dipl. socijalna pedagoginja

Kontakti:

099.819.62.90

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.centar-dugave.hr

Marko Štengl

Marko Štengl

Vesna Vinčić

Vesna Vinčić

Tena Kostanjšek

Tena Kostanjšek

Roberta Brusić Pavičić

Roberta Brusić Pavičić

Kristina Ribarić

Kristina Ribarić

Sanja Orešković Vrbanec

Sanja Orešković Vrbanec