Marija Mažić

Diplomirala socijalnu pedagogiju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2011. godine. Godine 2019. upisuje poslijediplomski studij sa željom postavljanja istraživanja u području studija isplativosti programa doživljajne pedagogije. Osim toga, obrazuje se i u području psihoterapije, trenutno pohađa 4. godinu edukacije iz Teorije izbora i Realitetne terapije.

U periodu od 2011. do 2018. zaposlena u Domu za odgoj djece i mladeži Zagreb, radeći na Odjelu timske procjene/dijagnostike. Osim toga, obnašala zadaće koordinatorice volontera i projektnog managementa u ustanovi.

Od 2018. zaposlena na poziciji country managera u međunarodnoj zakladi Reach for Change. Cilj Zaklade je pronalaženje društvenih poduzetnika s inovativnim i održivim idejama kojima doprinose ostvarenju Ciljeva održivog razvoja usmjerenih prema djeci i mladima te ih podržavati u unapređenju tih ideja dok ne dosegnu razinu spremnosti za skaliranje.

Od 2016. godine povremeno radi i kao instruktorica na programima doživljajne pedagogije u okviru udruge Outward Bound Hrvatska te i sama razvija programe i projekte u području doživljajne pedagogije.

Mjesto rada:

Country manager Zaklade Reach for Change Hrvatska

Kontakti:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

098627904

Maja Vučić Blažić

Maja Vučić Blažić

Andrea Ćosić

Andrea Ćosić

Tena Kostanjšek

Tena Kostanjšek

Sanja Risek

Sanja Risek

Kristina Ribarić

Kristina Ribarić

Sanja Orešković Vrbanec

Sanja Orešković Vrbanec