Marija Mažić

Marija Mažić diplomirala je socijalnu pedagogiju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2011. godine. Godine 2019. upisuje poslijediplomski studij na istom Fakultetu. Osim toga, obrazuje se i u području psihoterapije: Teorije izbora i Realitetne terapije.

U periodu od 2011. do 2017. zaposlena u Domu za odgoj djece i mladeži Zagreb, radeći na Odjelu timske procjene/dijagnostike. Osim toga, obnašala zadaće koordinatorice volontera i projektnog managementa u ustanovi. Od 2018. do 2022. godine radi u Zakladi Reach for Change, međunarodnoj zakladi s ciljem podržavanja društvenih poduzetnika s inovativnim i održivim idejama kojima doprinose ostvarenju Ciljeva održivog razvoja usmjerenih prema djeci i mladima. Unutar Zaklade obnašala dvije uloge - prvih nekoliko godina country manager sa svim dužnostima direktorice lokalne podružnice Zaklade, a kasnije projektni menadžer u postavljanju programa mreže društvenih poduzetnika na globalnoj razini. Osim toga, od 2016. godine povremeno radi i kao instruktorica na programima doživljajne pedagogije u okviru udruge Outward Bound Hrvatska te i sama razvija projekte u području doživljajne pedagogije.

Godine 2022. otvara obrt za poslovno savjetovanje, edukacije i istraživanja te se kroz brojne angažmane u međunarodnim organizacijama, institucijama visokoškolskog obrazovanja, udrugama i kompanijama, bavi projektnim menadžmentom i treninzima, posebice u području izgradnje kapaciteta, design thinking-a, obrazovanja i digitalizacije obrazovnih sadržaja te doživljajne pedagogije.

Mjesto rada:

Discrimen

Kontakti:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

098627904

Sanja Risek

Sanja Risek

Elina Petričec

Elina Petričec

Sanja Narić

Sanja Narić

Kristina Ribarić

Kristina Ribarić

Željka Gregorin

Željka Gregorin

Maja Vučić Blažić

Maja Vučić Blažić