Poziv na Izbornu skupštinu HUSP-a


Pozivamo vas na Izbornu skupštinu Hrvatske udruge socijalnih pedagoga - HUSP koja će se održati u ponedjeljak 14.12.2020.g. u 17 sati online, preko ZOOM platforme.

Poveznica za uključivanje je:

https://us02web.zoom.us/j/88029224294?pwd=WWp1d2tiK1NLQnNxdEcvdW4yNTZrQT09

Dnevni red Skupštine:

1.      Uvod, izbor tijela Skupštine

2.      Čitanje i usvajanje dnevnog reda

3.       Razrješenje tijela upravljanja: Marko Štengl – predsjednik, Gordana Babić – dopredsjednica, Vesna Vinčić – tajnica, Roberta Brusić Pavičić – članica UO

4.      Izbor novih tijela upravljanja

5.       Usvajanje plana rada za 2021.

6.      Usvajanje financijskog plana za 2021.

7.      Razno

Dokumenti za usvajanje na skupštini su plan rada i financijski plan.

Ovdje možete pročitati kratko predstavljene kandidatkinje kroz njihove odgovore iz prijavnog obrasca.

Za mjesto predsjednika/ce i dopredsjednika/ce pristigla je po jedna kandidatura te će glasovanje za predsjednika/cu i dopredsjednika/cu biti JAVNO, podizanjem ruke ZA, PROTIV ili SUZDRŽAN-a, isto kao i glasovanje za točke 2, 5. I 6.

Za izbor dva člana/članice upravnog odbora koristiti ćemo google formu, s obzirom da imamo tri kandidature, radi jednostavnijeg i bržeg brojanja glasova i provjere valjanosti glasova. I ovo glasovanje biti će javno.

S obzirom da HUSP trenutno nema tijela upravljanja potrebna za njegovo funkcioniranje, molimo sve članove da se odazovu pozivu na Skupštinu, jer bez odabira tijela upravljanja HUSP ne može nastaviti s radom. Isto tako, usvajanje plana rada i financijskog plana su zakonska obaveza te je izuzetno važno da skupimo kvorum da Skupština bude valjana.