Božićna čestitka i riječ predsjednice

Poštovane kolegice i kolege,
Na izbornoj skupštini održanoj dana 14.12.2020. izabran je novi Upravni odbor.
Ovom prilikom prvenstveno želimo zahvaliti na čestitkama i porukama potpore koje su pristizale ovih dana.
Zasigurno ćemo se truditi opravdati dobiveno povjerenje te raditi za dobrobiti Hrvatske udruge socijalnih pedagoga i njenih članova. Ovo je prilika da još jednom izrazimo dobrodošlicu svim socijalnim pedagozima koji se žele aktivno uključiti u rad udruge te svojim idejama, znanjem i iskustvom pomoći da zajedno ostvarimo što bolje rezultate.
U narednom periodu očekujemo i službeno Rješenje o početku mandata kako bi krenuli s radom. Zahvale dosadašnjim članovima Upravnog odbora koji su vrijedno doprinosili boljitku socijalnopedagoške djelatnosti.
U nešto više od dvadesetak godina od same ideje nekolicine entuzijasta do danas zasigurno možemo reći da je učinjeno puno. Od zakonske regulative do osnivanja Komore nije bio lak put i svima koji su na bilo koji način tijekom svih ovih godina doprinijeli, još jednom neizmjerno hvala!
Kako je ovo bila vrlo izazovna godina za sve socijalne pedagoge prvenstveno Vam želimo da ovo blagdansko vrijeme provedete u krugu svojih obitelji. U nadi da će nam slijedeća godina donijeti manje izazova, s nestrpljenjem očekujemo i nove profesionalne izazove i mogućnosti da međusobno jedni od drugih učimo, razvijamo se i tako zajedno rastemo.
Puno pozdrava u ime svih članova Upravnog odbora HUSP-a,
Maja Vučić Blažić, prof. socijalni pedagog