Roberta Brusić Pavičić

Roberta Brusić Pavičić završila je Fakulteta za defektologiju, davne 1989., na kojem je potom i magistrirala. Njen je profesionalni angažman bio dosta dinamičan, u kojem se možda najkraće bavila poslovima socijalnog pedagoga „u užem smislu“, kako to sama naziva.
No, socijalna pedagogija, u svojem primijenjenom obliku, u smislu komunikacijskih vještina i ukupnog emocionalnog znanja, bila je prisutna i vidljiva na svim radnim mjestima u njenom dosadašnjem gotovo 25 g. dugom radnom stažu.
Vjeruje kako njenu profesionalnu karijeru značajno obilježava 15tak g. profesionalnog bavljenja PR-om, u vladinom, nevladinom i civilnom sektoru, na poslovima glasnogovornice, menadžera za odnose s medijima i odnose s javnošću.
Posljednjih 6 g. zaposlena je kao socijalni pedagog u CZSS Zagreb, na poslovima savjetovatelja i obiteljskog terapeuta u Podružnici Obiteljski centar, što je bio motiv i poticaj za kandidiranje u Upravni odbor HUSP-a.
Roberta Upravnom odboru želi uspješan rad, zdrave i ostvarive ciljeve, pozitivnu motivaciju, ustrajnost i dobru suradnju sa svim kolegama koji obavljaju ovaj vrijedan posao, bilo u užem ili primijenjenom smislu.

Mjesto rada:

Centar za socijalnu skrb  Zagreb  

Podružnica Obiteljski centar

Kontakti:

099.455.08.25

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marko Štengl

Marko Štengl

Gordana Babić

Gordana Babić

Vesna Vinčić

Vesna Vinčić

Tena Kostanjšek

Tena Kostanjšek

Kristina Ribarić

Kristina Ribarić

Sanja Orešković Vrbanec

Sanja Orešković Vrbanec