Tena Kostanjšek

Tena Kostanjšek rođena je u Zagrebu 1982. godine, a diplomirala na ERF-u 2009. Od prve godina studija aktivno je i volonterski uključena u rad različitih neprofitnih organizacija (Udruga Igra, Udruga za inicijative u socijalnoj politici , Centar za mladež Zaprešić), kroz provedbu grupnog i individualnog rada s djecom i mladima te savjetodavnog rada sa obiteljima. U neprofitnom sektoru zadržala se tijekom cijelog svog profesionalnog vijeka te danas u Udruzi Amazonas koju je osnovala 2004. godine radi kao izvršna direktorica. Osim što je po struci prof.socijalni pedagog nosi i titulu profesorice capoeire te se kroz rad Udruge intenzivno bavi istraživanjem i primjenom inovativnih pristupa u radu s rizičnim populacijama djece, mladih i roditelja.
Autorica je preventivnog programa „Tribo Moderna – capoeira za toleranciju i nenasilje“ te niza radionica za djecu i edukacija za učitelje i stručne suradnike, baziranih na pristupu kroz pokret, sportske aktivnosti i doživljajnu pedagogiju, a usmjerenih učenju socijalnih vještina.
Vanjska je suradnica Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta na kojem od 2014. godine izvodi izborni kolegij „Capoeira kao metoda u radu s djecom i mladima u riziku“. Praktičar je NLP-ja, u edukaciji za majstora. Kada ne radi, strastveni je putnik!

Mjesto rada:

Udruga Amazonas

Izvršna direktorica

Kontakti:

098.223.834

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.amazonas.hr

Maja Vučić Blažić

Maja Vučić Blažić

Marija Mažić

Marija Mažić

Andrea Ćosić

Andrea Ćosić

Sanja Risek

Sanja Risek

Kristina Ribarić

Kristina Ribarić

Sanja Orešković Vrbanec

Sanja Orešković Vrbanec