O nama 

Hoću Udružiti Socijalne Pedagoge

HUSP - Hrvatska udruga socijalnih pedagoga je strukovna udruga koja na proaktivan i jasan način razvija, promiče i zastupa profesionalni identitet socijalnih pedagoga.

Opći cilj HUSP-a je poticati i podupirati socijalno-pedagošku djelatnost kojoj je cilj razvoj osobnih potencijala pojedinca, unaprjeđenje kvalitete života i postizanje pozitivne socijalne usklađenosti pojedinaca i skupina te razvoj uvjeta u institucijama i zajednici za cjelovito socijalno uključivanje.

Novosti

50 godina socijalne pedagogije

U sklopu studentskog projekta SOCPED+, čast nam je pozvati Vas na obilježavanje 50 - te obljetnice studiranja socijalne pedagogije koju organiziraju projektni tim i Udruga studenata socijalne pedagogije u suradnji s Edukacijsko – rehabilitacijskim fakultetom.

Događaj će se održati u klubu Kset u utorak, 24. ožujka 2015. godine, u večernjim satima (o tome ćemo Vas pravovremeno obavijestiti), a moguće je sudjelovati aktivno ili pasivno. Aktivno sudjelovanje podrazumijeva predstavljanje vlastitih izvanakademskih aktivnosti (hobiji, interesi, sport, umjetnost, volontiranje, uključenost u vladine i nevladine organizacije, rad, itd.) na način koji sami odaberete, dok pasivno podrazumijeva samo prisustvovanje događaju. Događaj će popratiti glazbeni program koji će izvesti studenti Glazbene akademije.

 

Stručni skup „Mentalno zdravlje djece u suvremenom društvu“

Stručni skup pod nazivom „Mentalno zdravlje djece u suvremenom društvu“ će se održati 20. ožujka, u organizaciji Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba i Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež, Zagreb.

"

Učlanite se i sudjelujte u našim aktivnostima.

"

Članovi Hrvatske udruge socijalnih pedagoga imaju pristup publikacijama, dokumentima i internim sadržajima kao i mogućnost sudjelovanja u raspravama na forumu. Kako bi se učlanili potrebno je uplatiti članarinu i popuniti pristupnicu koju možete skinuti ovdje.