O nama 

Hoću Udružiti Socijalne Pedagoge

HUSP - Hrvatska udruga socijalnih pedagoga je strukovna udruga koja na proaktivan i jasan način razvija, promiče i zastupa profesionalni identitet socijalnih pedagoga.

Opći cilj HUSP-a je poticati i podupirati socijalno-pedagošku djelatnost kojoj je cilj razvoj osobnih potencijala pojedinca, unaprjeđenje kvalitete života i postizanje pozitivne socijalne usklađenosti pojedinaca i skupina te razvoj uvjeta u institucijama i zajednici za cjelovito socijalno uključivanje.

Novosti

Javni poziv Ministarstva pravosuđa - Probacijski uredi

Tijekom mjeseca lipnja objavit će se Javni pozivi Ministarstva pravosuđa, Uprave za zatvorski sustav. U okviru planiranih natječaja za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa, tražit će se po jedan kandidat za Probacijske urede u Bjelovaru, Dubrovniku, Rijeci, Sisku i Zadru.

Informacije o objavljenim natječajima će pravovremeno biti postavljene na mrežnoj stranici HUSP-a.

Poziv na predavanje

Pozivamo vas na GOSTOVANJE AMERIČKOG STRUČNJAKA ZA RAD S MLADIMA, 27. svibnja 2015., 15:30 – 17: 30 sati, Znanstveno-učilišni kampus Borongaj - dvorana Mljet, Zagreb, Borongajska cesta 83f.

Dr. Ross VeLure Roholt je profesor sa Sveučilišta u Minnesoti, fakulteta socijalnog rada (University of Minnesota, School of Social Work). Područje njegovog profesionalnog angažmana je rad s mladima (youthwork) te participativna istraživanja i evaluacije rada s mladima u zajednici. Posebno se bavi građanskim sudjelovanje mladih u demokratskom i društvenom razvoju te radom s mladima iz povijesno marginaliziranih zajednica ili s mladima u uvjetima društvenih tenzija i sukoba. Uz lokalni rad s mladima, profesor VeLure Roholt je uključen u međunarodni rad s mladima u Sjevernoj Irskoj, Laousu, Japanu pa i Hrvatskoj.

"

Učlanite se i sudjelujte u našim aktivnostima.

"

Članovi Hrvatske udruge socijalnih pedagoga imaju pristup publikacijama, dokumentima i internim sadržajima kao i mogućnost sudjelovanja u raspravama na forumu. Kako bi se učlanili potrebno je uplatiti članarinu i popuniti pristupnicu koju možete skinuti ovdje.