O nama 

Hoću Udružiti Socijalne Pedagoge

HUSP - Hrvatska udruga socijalnih pedagoga je strukovna udruga koja na proaktivan i jasan način razvija, promiče i zastupa profesionalni identitet socijalnih pedagoga.

Opći cilj HUSP-a je poticati i podupirati socijalno-pedagošku djelatnost kojoj je cilj razvoj osobnih potencijala pojedinca, unaprjeđenje kvalitete života i postizanje pozitivne socijalne usklađenosti pojedinaca i skupina te razvoj uvjeta u institucijama i zajednici za cjelovito socijalno uključivanje.

Novosti

Ljetna škola dječje psihoterapije

 

Hrvatska interdisciplinarna terapijska udruga za djecu i mladež i ove godine, organizira Ljetnu školu dječje psihoterapije, u okviru edukacije dječjih i adolescentnih psihoterapeuta prema Europskim standardima.

 

Ljetna školu dječje psihoterapije između ostalog potiče međufakultetsku suradnju i istraživanja na području dječje i adolescentne psihoterapije.

Javna tribina "Primjena načela svrhovitosti u postupanju prema maloljetnim i mlađim punoljetnim počiniteljima kaznenih djela-uvjetovani oportunitet/diverzija

Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež organizira javnu tribinu, stručni skup
na temu: PRIMJENA NAČELA SVRHOVITOSTI U POSTUPANJU PREMA MALOLJETNIM I MLAĐIM PUNOLJETNIM POČINITELJIMA KAZNENIH DJELA/ uvjetovani oportunitet-diverzija, koja će se održati 21. travnja 2015. godine, od 13,00 do 15,00 sati, Zagreb, Kaptol 27.

"

Učlanite se i sudjelujte u našim aktivnostima.

"

Članovi Hrvatske udruge socijalnih pedagoga imaju pristup publikacijama, dokumentima i internim sadržajima kao i mogućnost sudjelovanja u raspravama na forumu. Kako bi se učlanili potrebno je uplatiti članarinu i popuniti pristupnicu koju možete skinuti ovdje.