O nama 

Hoću Udružiti Socijalne Pedagoge

HUSP - Hrvatska udruga socijalnih pedagoga je strukovna udruga koja na proaktivan i jasan način razvija, promiče i zastupa profesionalni identitet socijalnih pedagoga.

Opći cilj HUSP-a je poticati i podupirati socijalno-pedagošku djelatnost kojoj je cilj razvoj osobnih potencijala pojedinca, unaprjeđenje kvalitete života i postizanje pozitivne socijalne usklađenosti pojedinaca i skupina te razvoj uvjeta u institucijama i zajednici za cjelovito socijalno uključivanje.

Novosti

Javna tribina "Primjena načela svrhovitosti u postupanju prema maloljetnim i mlađim punoljetnim počiniteljima kaznenih djela-uvjetovani oportunitet/diverzija

Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež organizira javnu tribinu, stručni skup
na temu: PRIMJENA NAČELA SVRHOVITOSTI U POSTUPANJU PREMA MALOLJETNIM I MLAĐIM PUNOLJETNIM POČINITELJIMA KAZNENIH DJELA/ uvjetovani oportunitet-diverzija, koja će se održati 21. travnja 2015. godine, od 13,00 do 15,00 sati, Zagreb, Kaptol 27.

Natječaj za posao u Agenciji za odgoj i obrazovanje

Obavještavamo vas da je objavljen natječaj za posao na radno mjesto višeg stručnog savjetnika/ višu stručnu savjetnicu za stručne suradnike socijalne pedagoge.

Više info na http://www.azoo.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=5578:natjeaj&catid=356:natjeaji&Itemid=331

Sretno!

 

"

Učlanite se i sudjelujte u našim aktivnostima.

"

Članovi Hrvatske udruge socijalnih pedagoga imaju pristup publikacijama, dokumentima i internim sadržajima kao i mogućnost sudjelovanja u raspravama na forumu. Kako bi se učlanili potrebno je uplatiti članarinu i popuniti pristupnicu koju možete skinuti ovdje.