O nama 

Hoću Udružiti Socijalne Pedagoge

HUSP - Hrvatska udruga socijalnih pedagoga je strukovna udruga koja na proaktivan i jasan način razvija, promiče i zastupa profesionalni identitet socijalnih pedagoga.

Opći cilj HUSP-a je poticati i podupirati socijalno-pedagošku djelatnost kojoj je cilj razvoj osobnih potencijala pojedinca, unaprjeđenje kvalitete života i postizanje pozitivne socijalne usklađenosti pojedinaca i skupina te razvoj uvjeta u institucijama i zajednici za cjelovito socijalno uključivanje.

Novosti

Zatvor u Sisku i Zatvor u Zagrebu- otvoren natječaj za stručnog suradnika za tretman

U Narodnim Novinama br. 110 od 17. rujna 2014., objavljen je natječaj za stručnog suradnika za tretman u zatvoru u Sisku i Zagrebu. Sretno s prijavama!

Udruga PRAGMA poziva na promociju školskog kalendara

Udruga Pragma poziva na promociju školskog kalendara, u srijedu 17.rujna 2014., u prostoru Hrvatskog školskog muzeja. Radi se o edukativnom materijalu za djecu i mlade koji je poslan svim osnovnim i srednjim školama u RH, a koji djeci i mladima primjereno nudi sadržaje iz obrazovanja, ljudskih prava, socijalne pravde, znanosti, kulture, svijeta rada.

"

Učlanite se i sudjelujte u našim aktivnostima.

"

Članovi Hrvatske udruge socijalnih pedagoga imaju pristup publikacijama, dokumentima i internim sadržajima kao i mogućnost sudjelovanja u raspravama na forumu. Kako bi se učlanili potrebno je uplatiti članarinu i popuniti pristupnicu koju možete skinuti ovdje.