O nama 

Hoću Udružiti Socijalne Pedagoge

HUSP - Hrvatska udruga socijalnih pedagoga je strukovna udruga koja na proaktivan i jasan način razvija, promiče i zastupa profesionalni identitet socijalnih pedagoga.

Opći cilj HUSP-a je poticati i podupirati socijalno-pedagošku djelatnost kojoj je cilj razvoj osobnih potencijala pojedinca, unaprjeđenje kvalitete života i postizanje pozitivne socijalne usklađenosti pojedinaca i skupina te razvoj uvjeta u institucijama i zajednici za cjelovito socijalno uključivanje.

Novosti

Poziv na stručni skup i promociju publikacije: „Potpora mladima, roditeljima i stručnjacima - sprječavanje ranog napuštanja školovanja“

Udruga Pragma vas poziva na promociju publikacije „Potpora mladima, roditeljima i stručnjacima - sprječavanje ranog napuštanja školovanja“ koja je tiskana s ciljem upoznavanja roditelja i stručnjaka te donositelja političkih odluka s fenomenom ranog napuštanja školovanja.

 

 

Zatvor u Sisku i Zatvor u Zagrebu- otvoren natječaj za stručnog suradnika za tretman

U Narodnim Novinama br. 110 od 17. rujna 2014., objavljen je natječaj za stručnog suradnika za tretman u zatvoru u Sisku i Zagrebu. Sretno s prijavama!

"

Učlanite se i sudjelujte u našim aktivnostima.

"

Članovi Hrvatske udruge socijalnih pedagoga imaju pristup publikacijama, dokumentima i internim sadržajima kao i mogućnost sudjelovanja u raspravama na forumu. Kako bi se učlanili potrebno je uplatiti članarinu i popuniti pristupnicu koju možete skinuti ovdje.