Sanja Risek

Sanja Risek rođena je u Kutini 1987. godine, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Završila je preddiplomski studij sociologije i komunikologije te diplomski studij socijalne pedagogije. Radila je kao stručna suradnica u Osnovnoj školi Banova Jaruga a trenutno je zaposlena na radnom mjestu više stručne savjetnice - socijanog pedagoga Odjela za mladež Županijskog suda u Zagrebu.

U svojem je radu surađivala s lokalnim udrugama i osmišljavala brojne Uključena je u volonterski rad Zaklade Sandra Stojić te svojim radom i projektima u školi podupirala Udrugu Faun u Kutini. U posao uključuje svoje hobije – pisanje, slikanje i „igranje“ web alatima. U školi je vodila dramsku skupinu u koju je uključila učenike s problemima u ponašanju te je s njima bila na županijskom natjecanju Lidrano, u suradnji s knjižničarkom organizirala je čitanje štićenicima domova za starije i slično. 

Godine 2022. zapošljava se na Županijskom sudu u Zagrebu, na Odjelu za mladež gdje radi s djecom i mladima u sukobu sa zakonom, odnosno predlaže maloljetničke sankcije prema maloljetnim počiniteljima kaznenih djela i kontrolira izvršenje istih te procjenjuje svrhovitost primjene Zakona o sudovima za mladež u odnosu na mlađe punoljetne počinitelje. Također provodi forenzički intervju s djecom koja su žrtve ili svjedoci kaznenih djela.

Članica je Upravnog odbora Hrvatske komore socijalnih pedagoga.

Mjesto rada:

Županijski sud u Zagrebu

Odjel za mladež

Kontakti:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Elina Petričec

Elina Petričec

Sanja Narić

Sanja Narić

Kristina Ribarić

Kristina Ribarić

Tihana Novak

Tihana Novak

Željka Gregorin

Željka Gregorin

Maja Vučić Blažić

Maja Vučić Blažić